Akademiet

Hana Fotballakademi er et tilbud for de som ønsker å trene litt ekstra og bli bedre fotballspillere.
Målgruppen er spillere, gutter og jenter, (1. klasse - 7. klasse), som ønsker mer organisert trening enn det de får gjennom laget sitt. ( Deltakerne på Hana Akademiet vil selvfølgelig følge treninger og kamper med laget sitt som vanlig). Også andre spillere fra andre klubber er velkommen dersom ikke transportproblemer setter en hindring.

For elever i 1. og 2. klasse på Aspervika og Hana skole er det mulighet for å avtale henting.

Øktene blir ledet av Morgan Gramstad og/eller Kyle Farnigham og Marco. Morgan og Kyle har fotballtrener utdanning fra blant annet England. Marco har trener erfaring fra Sporting Lisboa/portugal.

Lyst å prøve?

For de som lurer på om de skal begynne på akademiet, er det mulig å gjøre avtale med leder om en prøveperiode på et par uker.

En plass pr mnd:

1200 kr for 2 dager i uken

700 kr for 1 dag i uken. 750 kr pr måned for Ungdoms Akademiet.

100 kr i søskenrabatt pr barn (uavhengig om de går 1 eller 2 dager i uken)

Deltakere på Akademiet får en utstyrspakke pr år. Denne er beregnet for de som deltar 1 år, dersom deltakeren slutter før vil det bli sendt faktura på en % del av utstyrspakke etter hvor lenge deltakeren har deltatt dette året. Det er 1 måneds oppsigelsetid på Akademiet.

Skatteregler

Rapportering til Skatteetaten om kostnader til fritidsordning
Idrettsklubber og andre foreninger som driver fritidsordning kan rapportere foreldres kostnader til Skatteetaten slik at foreldrefradrag forhåndsutfylles i selvangivelsen. Er dine kostnader ikke rapportert inn, må du føre beløpet selv i post 3.2.10 Foreldrefradrag.Fra 2015 vil idrettsforeninger, sportsklubber og andre foreninger bli pålagt å rapportere kostnadene på samme måte som barnehager og skolefritidsordninger.