Akademiet

Hana Fotballakademi vektlegger kvalitet i et spesialtilpasset treningsopplegg med kvalifiserte trenere og gode treningsforhold. Akademiet er basert på og bygd opp etter de samme prinsippene som flere toppklubber i europa.

Målgruppen er spillere, gutter og jenter, (1. klasse - 7. klasse), som ønsker mer organisert trening enn det de får gjennom laget sitt. ( Deltakerne på Hana Akademiet vil selvfølgelig følge treninger og kamper med laget sitt som vanlig). Også andre spillere fra andre klubber er velkommen dersom ikke transportproblemer setter en hindring.

Hana Fotballakademi har som mål å gi spillerne et tilbud med fokus på:
-utvikling av tekniske fotballferdigheter og motoriske og koordinasjonsmessige evner
-utvikling av taktiske/lagmessige ferdigheter
-utvikling av ytterligere lyst og motivasjon til å bli bedre fotballspillere
-utvikling av positive mentale og sunne holdninger.

Alt over i kombinasjon med å ha det gøy med fotball!

Hana Fotballakademi legger stor vekt på utvikling av denne aldersgruppens motoriske evner og tekniske fotballferdigheter. «Gullalderen» for denne gruppen er 7-12 år og målet med HFA er å utnytte mulighetene til å «foredle» spillernes utvikling på en lekbetont og positiv måte med riktig trening

Øktene blir ledet av:

Kyle Farningham (UEFA B lisens)

Chris Draffan (UEFA B lisens)

Trener-teamet: Kurt Jonassen, Jon Engelsvold Sværi, Eirik Larsson og Anton Ho.

Lyst å prøve?

For de som lurer på om de skal begynne på akademiet, er det mulig å gjøre avtale med leder om en prøveperiode på et par uker.

Mandag og Onsdag 13:00 - 16:15    Gutter og jenter: 12 - 13 år

Tirsdag og Torsdag  13:00 - 16:15    Gutter og jenter: 6 - 8 år + 9 - 11 år

Torsdager                 13:30 - 16:30    AKA Fysikk:

Hvis en ønsker å slutte på Akademiet, vel det være 1 månedes oppsigelse fra den først i hver måned.

Måltid:

Det blir servert enkle måltid til deltakerne bestående av frukt, brødmat og juice.

Er dette noe for deg?

Da tar du kontakt på link under med info om deltaker, så blir du med på et par treninger.

Skatteregler

Rapportering til Skatteetaten om kostnader til fritidsordning
Idrettsklubber og andre foreninger som driver fritidsordning kan rapportere foreldres kostnader til Skatteetaten slik at foreldrefradrag forhåndsutfylles i selvangivelsen. Er dine kostnader ikke rapportert inn, må du føre beløpet selv i post 3.2.10 Foreldrefradrag.Fra 2015 vil idrettsforeninger, sportsklubber og andre foreninger bli pålagt å rapportere kostnadene på samme måte som barnehager og skolefritidsordninger.