Akademiet

Ledere for Hana IL Fotball Akademi sørger for at Hanas kultur og sportslige tilbud blir ivaretatt.

For å gi barna best mulig fotballopplevelse er vi opptatt av differensiering. Enkelt forklart betyr det at vi ønsker ferdighetsmessig homogene grupper. Det gir trygge rammer for prøving og feiling, noe som er viktig i god spillerutvikling. I praksis betyr det at spillere settes sammen i grupper med tanke på ferdigheter, generell iver og interesse for fotball kombinert med sosiale hensyn.

Vi har derfor utviklet 3 forskjellige produkter på Hana IL Fotball Akademi: Akademiet, AKA-Fysikk og Jenteakademiet (kommer i sommer 2022).

Akademiet

Hvordan drives Akademiet?

Akademiet er et treningstilbud i alderen 8 til 12 år som ønsker å bli bedre fotballspillere. Spillerne kan dermed trene og spille kamper for egen klubb i sitt nærområde.

Akademiet jobber vi metodisk med spillerutvikling og læring tilpasset spillernes fotballevner. Dette gjøres av kvalifiserte trenere og med gode treningsforhold.

Akademiet har som mål å gi spillerne et tilbud med fokus på:

- Motoriske og koordinasjon ferdigheter

- Grunnleggende fotballferdigheter

- Avanserte fotballferdigheter

- Hastighet, smidighet, hurtighet

- Utholdenhet

Vi stiller krav til konsentrasjon, samt generell iver og interesse for fotball blant våre deltakere. Dette er et tilbud for barn som liker å spille fotball, og som i tillegg er motivert for å trene og utvikle fotballferdighetene sine. Vi ber derfor foreldre om å vurdere barnas grunnleggende fotballinteresse og motivasjon før eventuell påmelding.

Tilbudet er 1 eller 2 økter pr uke, på tirsdager og torsdager fra klokken 13.00 -16.00 på Hanabanen.

Dagsplan for Akademiet

Kl.1300 – 1430: Spillerne får sunn mat og har mulighet til å gjøre skolearbeid. Det vil være voksne til å hjelpe, men det vil ikke være lærerkompetanse. Egentrening på banen med en trener som passer på.

Kl.1430 – 1445: Gjennomgang av treningsøkter og valgt tema. Det legges opp til fotballteori til bruk i treningsøkt og fotballhverdag.

Kl.1445 – 1600: Fotballtrening med kvalifiserte trenere. Fotballøkten er temabasert. Det er fokus på trening og disiplin for å skape utvikling.

Vi har løpende påmelding, og påmelding gjelder ut inneværende skoleåret (august-juni). Vi har treningsfri i skolerute.

For påmelding, send epost til Håkon Sandvik - sportsligleder@hana-il.no

Pris (betalingsfri i juli og august):

Deltakere på Akademiet kan delta 1 eller 2 dager i uken til en rimelig pris:

- 750kr pr mnd. (1 dag)

- 1250kr pr mnd. (2 dager)

Prisen inkluderer utstyrspakke og påmelding til kamper/turneringer mot andre akademier i området.

Spillere (og foreldrene) vil signere en kontrakt til Akademiet i 1 år - alle regler må overholdes på kontrakten, ethvert brudd på regler kan føre til vurdering av spillerens plassering på Akademiet.

AKA-Fysikk

Hvordan drives AKA Fysikk?

AKA Fysikk er Hana IL Fotball Akademi sitt tiltak for ungdom spillere (13år+). Dette er et unikt tilbud for fysisk trening kombinert med fotball. Spillerne kan dermed trene og spille kamper for egen klubb i sitt nærområde.

AKA Fysikk jobber vi metodisk med spillerutvikling og læring tilpasset spillernes styrker og læringskapasitet. Dette gjøres av kvalifiserte trenere og med gode treningsforhold.

AKA Fysikk har som mål å gi spillerne et tilbud med fokus på:

- Skadeforebygging

- Mobilitet

- Styrke og kraft

- Utholdenhet

- Avanserte Hastighet, smidighet, hurtighet

- Avanserte fotballferdigheter

Tilbudet er 1 økt pr uke, på onsdager fra klokken 13.00 -16.00 på Hanabanen.

Vi trener styrke i treningsrommet på Hana IL og etterpå litt fotball på kunstgressbanen vår hver trening

Dagsplan for AKA-Fysikk

Kl.1300 – 1430: Spillerne får sunn mat og har mulighet til å ha litt sosial med andre på AKA Fysikk, i tillegg kan spillerne ta litt egentrening på banen eller oppvarming i styrkerommet med en trener som passer på.

Kl.1430 – 1530: Styrketrening med kvalifiserte trenere. Det er fokus på styrketrening for fotball i tillegg til å lære riktig teknikk og riktig bruk av treningsapparater.

Kl.1530 – 1600: Fotballtrening med kvalifiserte trenere.

For påmelding, send epost til Håkon Sandvbik - sportsligleder@hana-il.no

Pris (betalingsfri i juli og august):

Deltakere på AKA Fysikk kan delta 1 i uken til en rimelig pris:

- 800kr pr mnd. (1 dag)

Ved påmelding til Hana IL Fotball Akademi og alle delprodukter: Akademiet, AKA-Fysikk, Jenteakademiet, godkjenner du at Hana IL og deres samarbeidspartnere kan fotografere barna under trening og kamp, og at disse bildene kan anvendes i vårt reklame- og markedsmateriell i ettertid.

Lyst å prøve?

For de som lurer på om de skal begynne på Akademiet eller AKA Fysikk, er det mulig å gjøre avtale med leder om en prøveperiode på et par uker.

Akademiet (8-12år) : tirsdag og torsdag 13:00 - 16:00

AKA Fysikk (13år+): onsdag 13:00 - 16:00

Hvis man ønsker å slutte på Akademiet eller AKA Fysikk, vel det være 1 måneds oppsigelse fra den først i hver måned.

Måltid:

Det blir servert enkle måltid til deltakerne bestående av frukt, brødmat og juice.

Er dette noe for deg?

Akademiet: 1 dag i uke: 750.-

Akademiet: 2 dager i uke: 1250.-

AKA Fysikk: 1 dag i uke: 800.-

Jenteakademiet: Kommer i sommer 2022

Kontakt oss på link under:

Skatteregler

Rapportering til Skatteetaten om kostnader til fritidsordning
Idrettsklubber og andre foreninger som driver fritidsordning kan rapportere foreldres kostnader til Skatteetaten slik at foreldrefradrag forhåndsutfylles i selvangivelsen. Er dine kostnader ikke rapportert inn, må du føre beløpet selv i post 3.2.10 Foreldrefradrag.Fra 2015 vil idrettsforeninger, sportsklubber og andre foreninger bli pålagt å rapportere kostnadene på samme måte som barnehager og skolefritidsordninger.