Akademiet

Hana Fotballakademi vektlegger kvalitet i et spesialtilpasset treningsopplegg med kvalifiserte trenere og gode treningsforhold. Akademiet er basert på og bygd opp etter de samme prinsippene som flere toppklubber i europa.

Målgruppen er spillere, gutter og jenter, (1. klasse - 7. klasse), som ønsker mer organisert trening enn det de får gjennom laget sitt. ( Deltakerne på Hana Akademiet vil selvfølgelig følge treninger og kamper med laget sitt som vanlig). Også andre spillere fra andre klubber er velkommen dersom ikke transportproblemer setter en hindring.

Hana Fotballakademi har som mål å gi spillerne et tilbud med fokus på:
-utvikling av tekniske fotballferdigheter og motoriske og koordinasjonsmessige evner
-utvikling av taktiske/lagmessige ferdigheter
-utvikling av ytterligere lyst og motivasjon til å bli bedre fotballspillere
-utvikling av positive mentale og sunne holdninger.

Alt over i kombinasjon med å ha det gøy med fotball!

Hana Fotballakademi legger stor vekt på utvikling av denne aldersgruppens motoriske evner og tekniske fotballferdigheter. «Gullalderen» for denne gruppen er 7-12 år og målet med HFA er å utnytte mulighetene til å «foredle» spillernes utvikling på en lekbetont og positiv måte med riktig trening

Øktene blir ledet av:

Kyle Farningham (UEFA B lisens)

Chris Draffan (UEFA B lisens)

Trener-teamet: Kurt Jonassen, Jon Engelsvold Sværi, Eirik Larsson og Anton Ho.

Lyst å prøve?

For de som lurer på om de skal begynne på akademiet, er det mulig å gjøre avtale med leder om en prøveperiode på et par uker.

Mandag og Onsdag 13:00 - 16:15    Gutter og jenter: 12 - 13 år

Tirsdag og Torsdag  13:00 - 16:15    Gutter og jenter: 6 - 8 år + 9 - 11 år

Torsdager                 13:30 - 16:30    AKA Fysikk:

Hvis en ønsker å slutte på Akademiet, vel det være 1 månedes oppsigelse fra den først i hver måned.

Måltid:

Det blir servert enkle måltid til deltakerne bestående av frukt, brødmat og juice.

En plass pr mnd:

1200 kr for 2 dager i uken

700 kr for 1 dag i uken.

100 kr i søskenrabatt pr barn (uavhengig om de går 1 eller 2 dager i uken)

Deltakere på Akademiet får en utstyrspakke pr år. Denne er beregnet for de som deltar 1 år, dersom deltakeren slutter før vil det bli sendt faktura på en % del av utstyrspakke etter hvor lenge deltakeren har deltatt dette året. Det er 1 måneds oppsigelsetid på Akademiet.

Skatteregler

Rapportering til Skatteetaten om kostnader til fritidsordning
Idrettsklubber og andre foreninger som driver fritidsordning kan rapportere foreldres kostnader til Skatteetaten slik at foreldrefradrag forhåndsutfylles i selvangivelsen. Er dine kostnader ikke rapportert inn, må du føre beløpet selv i post 3.2.10 Foreldrefradrag.Fra 2015 vil idrettsforeninger, sportsklubber og andre foreninger bli pålagt å rapportere kostnadene på samme måte som barnehager og skolefritidsordninger.

Fotball akademiets regler

1. Alle skal være snille mot hverandre.

2. Mobbing er strengt forbudt.

3. Trenings klær levert av Hummel, skal benyttes på alle treninger.

4. Vi bruker inne stemme i akademi lokalet.

5. Alle sko skal tas av i gangen og settes under benkene.

6. Ingen fotballer inne.

7. Ingen mat ute.

8. Tallerken, bestikk og glass skal settes på plass etter bruk.

9. Vær stille og lytt når trenerne snakker.

10. Ingen hodeplagg eller yttertøy inne.

11. Ingen klatring, hverken på mål, gjerder eller nett.

12. Alle skal inkluderes på skoleveien. Minst 2 må alltid gå sammen til akademiet.