håkon sandvik

Hana IL har ansatt ny sportslig leder

Vi har gleden av å ønske vår ny sportslig leder hjertelig velkommen til Hana Idrettslag. Håkon Sandvik begynner i jobben i dag.

Håkon er 27 år fra Stavanger, og har tidligere vært innom i Sogndal Fotball og SK Rival og Molde HK Elite i ulike roller.
Håkon har en Bachelorgrad i Sport Management fra Høgskolen i Molde og årsstudium som personlig trener fra Universitet i Nord.

Vi har spurt om Håkon kan presentere seg selv og sine tanker om sin jobb i Hana Idrettslag.

– Jeg er veldig glad for at Hana IL har vist meg denne tilliten. Jeg har litt arbeidserfaring fra før, men har ikke vært i en slik lederrolle. Det å få muligheten til å være med å styrke et sportslig tilbud både innenfor fotball og håndball er noe som jeg gleder meg ekstremt til.

– Det var flere grunner for at jeg ønsket jobben i Hana IL. Hana IL et idrettslag som er i god stand. Det er tidligere gjort mye bra arbeid som gir et veldig godt utgangspunkt for videre utvikling.
Jeg ønsker å fortsette på dette arbeidet, og jobbe for å prøve å få flere ungdommer inn i idrettslaget og hindre frafall blant unge medlemmer gjennom et enda bedre sportslig tilbud. Det er også det inntrykket jeg fikk av klubben passet også veldig godt inn sammen med hva jeg selv ønsker å få til her.
Klubben framsto som fremoverlent og med et ønsket og videreutvikle det tilbudet de allerede har.

– Jeg ser virkelig fram til å ta fatt på oppgavene med å ytterligere forbedre klubben sammen med trenerne, ansatte, barn og foreldre i denne klubben.

Hana IL – Stedet for alle

Håkon

20221121_165729

Trenerteamet for A-laget er på plass!

Det er en stor glede for oss å kunne presentere Henrik Breimyr som ny hovedtrener...
IMG_E3718

Det svinger på Fjedle…

Hana IL hadde en meget god vårsesong, så ble det ferie, kanskje en litt for...
Bydelsduellen

Bydelsduellen: onsdag 28. september kl.1800

Hei alle sammen. Onsdag 28. september kl. 18.00 er det duket for høstens vakreste eventyr,...