Hana Juniorer våknet ved solnedgang..

Hana Jr serieåpnet borte mot Voll på Voll stadion. Og for en kamp ca 70 tilskuere fikk oppleve i flomlys.

Bjørn Skogesal hadde en 100% sjanse allerede ette 5 min, slike muligheter settes i 19 av 20 muligheter, var ikke dette Hana sin kveld? Voll slo lange bakrom pasninger og lykkes med det, det står 3-0 til hjemmelaget etter 35 min, Hana får ikke spillet til å sitte, og trener Chris  Draffan er skikkelig misfornøyd og gjør hele 5 bytter før pause, tilskuerne fra Hana trodde ikke det de så, skal en tape for Voll?

Andre omgang starter rett før 21:00, sola har gått ned og flomlys slås på, og noe positivt har skjedd i pausen, et mer tent Hana lag entrer banen, og allerede etter 51 min, dribler Marius Fardan et et par Voll spillere og setter elegant inn redusering til 3-1, det er lenge igjen, er det et lite håp? Etter 63 min slår Marius til igjen, sterk og hurtig og setter inn 3-2, nå er stemningen blant Hana supporterne meget god og fortsatt lenge igjen.

Voll spillerne er slitne nå og slår stort sett bak roms pasninger og keeper Nicolai Lone er ute gang på gang og rydder opp til Voll»s store fortvilelse. Så entrer Casper Vigesdal banen igjen og er med på å snu kampen i Hana favør, slår pasning på pasning til de 3 hurtige angriperne på Hana. Utligningen kommer etter en svak pasning fra keeperen til Voll og hvem andre en Marius setter sitt 3 mål for

kvelden og rent «hat-trick» i løpet av 45 min. og kampens store profil.

På overtid slås en perfekt pasning av Anton Ho i bakrom og der dukker Mathias Christiansen fra sin venstre kant og skjærer inn og setter inn seiersmålet, fantastisk og for en kamp vi har vært vitne til!

Pga Covid-19 spilles det kun høstserie i G19 1. div avd 1 i 2020, vi gleder oss til fortsettelsen og ny kamp 26.08.20 hjemme mot Hundvåg på Hanabanen. Hundvåg vant også sin første kamp hjemme 2-1 mot Ålgård.